//Forever Imperfect
i'm back! :)
Saturday, October 29, 2011 @ 4:25 AM | 0 Comment [s]

Hollaaa..addduuuiii..lama suda tidak uodate blog i...rindu pula nak update.. hehehe... ni gara2 xdpt continue tido la ni..coz idong tersumbat( fluuuu) hukhukhuk...kesian me...alahaaiii...dah la kelak (now 3.58 a.m-Saturday) mok g seminar..mak aii...biar la ko ngantok kelak wahai mata.. hehehe...


Saya Dan Dia a.k.a : MR and Mrs Sim ( hehehehee..) :)

Hurrmmm...makin rindu kat si abang syg saya ni bah( Aaron Sim) Tuhan saja tau mcm mana rasa rindu saya kat dia... hukhukhuk... Dadddyyy!!!! Mummy rindu daddy....even dah jumpa bbrpa kali pun tetap rindu..aduuiii.... dah demam rindu dah ni...akaiii... hehehee....

tapi okla...we both selalu skype juga la kalau line mengizinkan... hehehehee.... eeeiii...miss him so much la... xbest bah skype2 ni..jumpa baru best.. hehehe...( rindu nak peluk<--- heeeeeeeee...naughty me!) kwang3.... :P
by the way,ada juak la ku ambk gmbr abang sayang tyme skype... jap3... let me show u.. hehehe...
My dear.... :) sayang kamu ketat2... :) mmmuuaakkkkssss!

naaaaa....ambk gmbr daddy ni time Skype... hehehehee.... sayang sangat2 kat mamat ni tau... hehehee...

He is mine!hehehe... not yours... :)

bah..okla..stop here first... mok take a nap..before 4.45 a.m,nektok dah kul 4.25 a.m hehehehe... bole laa...


Older Post | Newer Post

Hye and Hello. Thanks coming into my blog. Leave your footstep at my tagboard.



DiaryAboutStuffSite



put yours cbox code!