//Forever Imperfect
Dear Daddy Sayang
Friday, January 28, 2011 @ 10:31 PM | 0 Comment [s]

Dear Daddy:

Daddy..mummy tau mummy dah bnyka kali kecewakan daddy..mummy buntu daddy..mummy dah xtau nak buat mcm mana...mummy sayang sangat kat daddy....mcm mummy ckap kat daddy dulu...Xda sapa yg dapat halang Mummy untuk cinta n sayang daddy...Mummy sedar slama ni mummy dah bnyak sakitkan hati daddy..Setiap hari mummy berdoa agr ada jln penyelesaian untuk mummy sattlekan hal kita ni...mummy sayang daddy!Daddy...hnya perkataan SORRY jak la mummy dapat ckp bt masa ni...Mummy tau Daddy..SORRY mummy dah xda maknanya bg daddy...sbb i'm will do the same things juga wpun dah dimaafkan.. hurmm..Seriously daddy...Mummy macam nak gila dah...smpaikan mummy terfikir nak buat keja gila..hurmm...bila pikir2 balik,xda guna juga bt bnda2 gila ni.. hurmm....Setiap kali nak jumpa mmg mummy xdapat nak kluar..Then stiap kali berjanji,mummy xdapat nak tuniakan janji mummy..hurmm..bnyak kali dah mummy buat mcm ni kan??entahla daddy!mummy dah xtau da apa nak ckp..Wpun mummy xdapat kluar jumpa dgn daddy,mummy nak daddy tahu yg mummy sayang sangat2 kat daddy...dlm hati mummy ada daddy sorg jak..xda sapa2 dapat ganti daddy...pintu hati mummy dah terkunci dah...dalam hati mummy ada daddy sorg jak..xda yg lain...thnx a lot daddy sbb daddy dah bersabar dengan rentak hidup mummy..


daddy...thnx 4 everything daddy.. thnx 4 loving mummy...really love u daddy...slama ni mmg mummy pernah couple..tp mummy xpernah mcm ni..

muka mummy jak nampak ceria..tp hati??sapa yg tahu daddy... hurmm..


Older Post | Newer Post

Hye and Hello. Thanks coming into my blog. Leave your footstep at my tagboard.



DiaryAboutStuffSite



put yours cbox code!